Aanvraag op maat

Een aanvraag voor een loopbaangerichte opleiding is anders dan een inschrijving voor een functiegerichte- en verplichte training. In jouw organisatie weer net iets anders dan bij andere organisaties. En daarom maatwerk zodat het in mijnLMS werkt zoals jullie werken.

lees meer
Alternative Text

Aanvraagproces

Zomaar een voorbeeld: een medewerker wil in het kader van de mobiliteitsregeling een loopbaangerichte opleiding doen. Jouw organisatie heeft daar een budget voor gereserveerd. De aanvraag moet eerst langs de leidinggevende en moet een motivatie geven waarom hij de aanvraag al dan niet accepteert. Dan moet de aanvraag naar HRM. Zij bepalen of de opleiding inderdaad loopbaangericht is, welk budget moet worden belast en welke terugbetalingsregeling van toepassing is.

Ingewikkeld? Voor de meeste LMS-oplossingen wel. Niet in mijnLMS. Wij zorgen voor een op maat gemaakt, flexibel en duurzaam ingericht aanvraagproces met alle noodzakelijke stappen en documenten als eindresultaat.

Goedkeuringsflow voor eigen trainingen
Voor iedere training die je zelf ontwikkelt en plaatst in de kalender (waar medewerkers zich kunnen inschrijven) kun je een keuze maken uit 9 goedkeuringsprocessen. Bijvoorbeeld dat goedkeuring van de teamleider is vereist, of van de budgethouder of meerdere volgordelijke stappen: goedkeuring van de teamleider, de unit manager en HRM.

Het goedkeuringsproces wordt ondersteund door een slimme foutafhandeling. De beheerder wordt terstond geïnformeerd wanneer er een probleem is in het proces. Bijvoorbeeld wanneer de budgethouder niet gevonden is. Een intuïtieve herstelfunctie zorgt ervoor dat de fout snel hersteld wordt en het proces kan worden voortgezet.

Edubookers
Het aanvraagproces kan desgewenst gecombineerd worden met een volledig geïntegreerde catalogus van Edubookers. Zoek in 70.000+ opleidingen van 1.500 opleiders en laat het aanvraagproces volledig in mijnLMS afhandelen, tot de werkelijke boeking via onze partner Edubookers bij de opleider.