Communicatie

Een email sturen naar alle Bedrijfshulpverleners? Of naar alle teamleiders? In mijnLMS stuur je snel en eenvoudig doelgroepen berichten. Daarnaast stuurt het systeem meer dan 100 verschillende notificaties automatisch.

lees meer
Alternative Text

Communicatie

Notificaties zijn een belangrijk onderdeel van mijnLMS. Hiermee wordt iedereen op het juiste moment geïnformeerd. Bevestiging en herinnering van inschrijving, het naderen van de sluitingstermijn van een cursus, een verzoek tot evaluatie of intake, een herinnering aan een docent om de presentielijst bij te werken, of een urgente melding dat je certificering of kwalificatie binnenkort verloopt.

Meer dan 100 notificaties zorgen ervoor dat jij niets mist en je collega's ook niet. En natuurlijk kun je zelf eenvoudig emails aan doelgroepen vanuit het LMS sturen. Bijvoorbeeld naar iedereen op de wachtlijst voor een bepaalde cursus. Of naar alle managers van een aantal afdelingen.

En je hoeft geen bericht meer te vergeten; plan berichten met bijlagen in voor klassikale trainingen, bijvoorbeeld vijf dagen voor aanvang, of tien dagen na afloop.

24/7 inzicht
Met de 'Status E-Mail' functie zie je welke mails afgeleverd zijn en kun je de inhoud nog eens nalezen.