Zonder zorgen

Een gestructureerde implementatie zonder zorgen. Dat garanderen we.

Lees meer
Alternative Text

Implementatie

Wanneer je hebt gekozen voor mijnLMS beginnen we met de voeten op tafel (bij ons mag dat soms). Samen met jouw team en een Product Manager van Online Academie bespreken we alle ins- en outs van jullie opleidingsprocessen en documenteren we alle noodzakelijke stappen die nodig zijn om jullie leerportaal te kunnen implementeren en uiteindelijk te lanceren. Voor ons vanzelfsprekend dat we jullie zoveel mogelijk ontzorgen en helpen een succesvolle introductie mogelijk te maken.

Voorbereiding

In (een) interactieve workshop(s) nemen we jullie opleidingsvisie, het opleidingsplan en jullie opleidingsprocessen door. We bepalen welke componenten we nodig hebben in mijnLMS en welke we moeten ontwikkelen om jouw proces te ondersteunen.

Voorbereiding (2)

Op basis van de uitkomsten van de workshop(s) vullen we het standaard implementatieplan aan met specifieke activiteiten. Deze fase benutten we vooral om de workshopresultaten uit te werken, informatie uit te wisselen en een planning te maken.

Implementatie

In deze fase implementeren, configureren en ontwikkelen we het leerportaal met als resultaat een volledig werkend systeem, klaar om te testen. Vanzelfsprekend krijg je instructiesessies en diverse hulpmiddelen om een succesvolle introductie mogelijk te maken.

Support

Na Go Live kun je rekenen op een eersteklas-ondersteuning. Niet door eerstelijns helpdeskmedewerkers die jouw vraag noteren, maar door specialisten die alles van jouw leerportaal weten.

Gemeente Hilversum

De Hilversum Academie is bij onze gemeente hét platform om het opleidingsaanbod aan onze medewerkers kenbaar te maken. Doordat het LMS van Online Academie de zelfredzaamheid van de medewerker ondersteunt, kunnen wij ons richten op de inhoud.