Inschrijven

In de visueel aantrekkelijke en intuïtieve opleidingskalender vindt de medewerker alle geplande opleidingen. Inschrijven is slechts een druk op de knop en het LMS doet de rest.

lees meer
Alternative Text

Inschrijven

Inschrijven voor opleidingen is even eenvoudig als intuïtief. Of dat nu door de medewerker, de manager of HRM gedaan wordt.

Op de achtergrond doet mijnLMS al het werk: het controleert of de medewerker wel mag inschrijven op basis van zijn organisatie, afdeling, rol of functie. Het controleert of er voldoende budget is (persoonlijk, afdeling of organisatiebreed) en op conflicten met andere inschrijvingen.

Moet de inschrijving goedgekeurd worden door een leidinggevende? Dan krijgt deze e-mail met een goedkeuringsverzoek. Lees hier meer over de aanvullende goedkeurings-workflows.

De deelnemer krijgt een bevestiging (en later een herinnering) met data, tijden en locatie en eventueel een voucher met QR-code (om de presentielijst snel te kunnen bijwerken), relevante documenten en een intake ter voorbereiding. Vanzelfsprekend volledig automatisch.

Bulkinschrijvingen
Honderden medewerkers tegelijk inschrijven voor een opleidingen? Dat kan met een Excel-upload in maximaal drie klikken!

Wachtlijst
Training is vol? Dan zet de medewerker zichzelf met een druk op de knop op de wachtlijst en wordt (op basis van ouderdom op de wachtlijst) hij of zij automatisch ingeschreven als er door een annulering een plekje vrij komt.

Integratie Outlook en Teams
Direct je agenda laten bijwerken? Dat kan met de Azure Outlook integratie met mijnLMS. Of automatisch een Team aanmaken in MS-Teams zodat je documenten delen, schermen delen of chatten. Dat kan met onze inclusieve integratie met MS-Teams.