Intakes

Om 8.30 in de ochtend vijftien deelnemers aan jouw training vragen naar hun verwachtingen en leerdoelen? Voorbereidende opdrachten vergeten te sturen naar last-minute deelnemers? Maak digitale intakes en verstuur ze automatisch met mijnLMS.

lees meer
Alternative Text

Intakes

In mijnLMS maak je als docent of beheerder eenvoudig digitale intakeformulieren. Bijvoorbeeld om de persoonlijke leerdoelen en verwachtingen in kaart te brengen voordat een cursus begint. Of om voorbereidende opdrachten mee te geven. Betere informatie voor aanvang biedt immers de mogelijkheid de training aan te passen wat de kwaliteit van de training ten goede komt. Of zelfs foute inschrijvingen te voorkomen.

MijnLMS helpt je alles te automatiseren: een intake wordt automatisch naar alle deelnemers gestuurd bij inschrijving.

TOEPASSING

400 vragenlijsten


Een organisatie met mijnLMS organiseerde in 2018 een serie workshops voor alle 400 medewerkers. Ter voorbereiding op de workshops moeten alle deelnemers een vragenlijst invullen met informatie die relevant is voor tijdens de workshop en het certificaat dat aan het einde van de workshop wordt uitgereikt. Een 'klusje' wat in 2017 met vragenlijsten in MS-Word nog enkele weken duurde, kostte met mijnLMS slechts een uur voorbereiding: De workshop werd tien keer gepland, medewerkers konden zelf inschrijven op de gewenste datum. Een digitale intake werd automatisch verstuurd en de antwoorden kwamen per workshop binnen.

Alternative Text