Integreer naadloos met andere systemen

mijnLMS integreert naadloos met andere systemen zoals de Windows kantooromgeving of het Intranet op de manier zoals jouw proces vereist.

lees meer
Alternative Text

ADFS / Azure FS

Maak een Single Sign On vanuit de Windows kantooromgeving zoals de desktop of intranet zodat medewerkers zonder in te loggen in mijnLMS kunnen.

HRM-systemen

Wissel gegevens uit met personeelssystemen via SFTP en onze automatische mutatiemodule. Zo zorg je ervoor dat het LMS altijd actueel is.

E-Learning

Integreer de online cursussen van onder andere GoodHabitz en SkillsTown naadloos in jouw opleidingscatalogus. Of sluit andere partijen aan met LTI.

EduBookers

Zoek in 70.000 opleidingen van 1.000 opleiders en rond het aanvraag- en boekingsproces volledig af in mijnLMS.

Intranet

Publiceer een lijst met eerstvolgende trainingen of artikelen uit de kennisbank op het Intranet met standaard RSS-feeds. Maak in combinatie met ADFS een volledig hybride kennisomgeving.

BIG-register

Haal real-time informatie over een medewerker uit het BIG-register: inschrijvingen, beroepsgroep(code), specialismen en maatregelen/aantekeningen.

AFAS

Standaardkoppeling met AFAS Online (AFAS Connectors) voor mutaties van werkgevers, functies, teams en medewerkers.

Visma

Standaardkoppeling met Visma/Beaufort Online voor mutaties van werkgevers, functies, teams en medewerkers.

Speakap

Met Speakap bereik je eenvoudig al je medewerkers (ook zonder laptop of email adres). Deel informatie, leermomenten & inzichten.

ETL

Gebruik de REST-API's met JSON om met ETL-tools zoals PowerBi data op te halen uit mijnLMS en maak je eigen rapportages, dashboards en analyses.

ADP

Verwerk personeelsmutaties in mijnLMS met de standaardkoppeling met ADP.

Microsoft Teams/Outlook

Automatisch trainingen in je agenda zetten of automatisch een Team aanmaken zodat deelnemers aan een training gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden van Teams.

Authenticator

Pas Two Factor Authenticatie toe met Google (of Microsoft) Authenticator.