Leerpaden

Maak leerlijnen voor organisaties, functies, functiegroepen, rollen, teams, vakgroepen of individuele medewerkers, creëer onboarding programma's en monitor de voortgang.

lees meer
Alternative Text

Leerpaden

Een leerpad bestaat uit één of meerdere leermiddelen- of activiteiten: een activiteit, taak of opdracht, een klassikale training, online training en/of een QuickLearning. Zo creëer je bijvoorbeeld een on-boardingsprogramma voor nieuwe medewerkers: een video met een welkomstwoord van de algemeen directeur die de kernwaarden, missie en visie bespreekt, een samenvatting met de belangrijkste elementen uit het personeelsreglement en een klassikale introductiecursus.

Een leerpad kan ook een certificeringstraject zijn waarbij de opleidingen gekoppeld zijn aan een erkend diploma. Zo laat je mijnLMS helpen de geldigheid van certificeringen te monitoren.

Leerpaden (ook wel leerlijnen genoemd) zijn in mijnLMS zeer flexibel samen te stellen. Zo kan een specifieke taak of cursus in een leerpad op basis van de rol van de medewerker verplicht zijn (al dan niet met een deadline), maar op basis van zijn functie optioneel. mijnLMS laat dit onderscheid duidelijk zien in het dashboard voor de medewerker en in de voortgangsrapportages voor HRM en leidinggevenden.

Oh ja..een medewerker kan natuurlijk ook zelf leerpaden samenstellen.