Verder dan Microleren

Je ziet een bedrijfsapparaat en wilt snel de onderhoudsinstructie zien. Dan richt je je camera op de QR-code die op de machine is geplakt en start meteen de animatie.
Met QuickLearnings van mijnLMS.

lees meer
Alternative Text

QuickLearnings

Leer in drie minuten hoe je een functioneringsgesprek voert. Er zijn content-makers en leveranciers die je doen geloven dat je binnen drie minuten alles kunt leren.

Wij geloven meer in kennis die je als organisatie al in huis hebt. Impliciete kennis, verstopt in het brein van ervaren mensen. Kennis die je kan omzetten naar een digitale vorm om te kunnen delen: een film, een document, een presentatie, een animatie of een podcast. Compacte, toegepaste content als onderdeel van een leerlijn, 'blended' met andere vormen van leren. Aangevuld door gevalideerde content die anderen al hebben gemaakt.

In de QuickLearnings module publiceer je eenvoudig en gestructureerd elke compacte, digitale uitwerking van kennis en informatie. Bijvoorbeeld voor een onboardingsprogramma een introductievideo van de directeur die de nieuwe medewerker welkom heet. Of voor engineers een instructiefilmpje voor een onlangs aangekocht machine. Of een schoonmaakinstructie voor een bepaalde ruimte met een kleine QR-code op de deurpost. De mogelijkheden zijn legio met QuickLearnings van mijnLMS.