09-07-2020


Roelofs Groep B.V., Katja Mackus:
‘Dankzij mijnLMS zitten onze medewerkers zelf aan het stuur.'


Familiebedrijf Roelofs wil in 2030 100% klimaatneutraal werken. Om dit voor elkaar te krijgen, is innovatie van wezenlijk belang. Niet gek dus dat een leven lang leren een van de zeven pijlers is van de organisatie. Om hier optimaal invulling aan te geven, krijgen medewerkers alle ruimte voor het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en kennis. Een LMS is daarbij cruciaal. Lees meer...

captalent
captalent

01-07-2020

Nieuw: teamrollen en leerstijlen


Ben jij de analyticus van het team, of meer de natuurlijke coördinator? Is je team evenwichtig samengesteld voor de klus die je moet klaren?
In mijnLMS kun je medewerkers een Belbin-test laten doen, waarna teamleiders of projectleiders een selectie kunnen maken van medewerkers, om zo een teamprofiel op basis van de Belbin-teamrollen samen te stellen.

Voor de medewerker hebben we daarnaast de Kolb-test toegevoegd. Uit de Kolb-test blijken je persoonlijke leerstijlen, bijvoorbeeld of je meer een doener bent, of juist iemand die beschouwend is.

15-05-2020

Westfriesland Academie,
Ingrid Andriese: 'Het LMS neemt ons het werk uit handen van 1 fte'


De Westfriesland Academie werkt al jaren met Online Academie samen. Het Leer Management Systeem (mijnLMS) wordt ingezet om 1.450 ambtenaren van 7 Westfriese gemeenten (online) trainingen te kunnen laten volgen. In 2019 telde de Academie 2.531 cursisten die in totaal 245 trainingen volgden. Ze konden kiezen uit maar liefst 115 onderwerpen. Ingrid Andriese, adviseur Leren en Ontwikkelen van de Westfriesland Academie, vertelt over haar ervaringen: “Het LMS maakt ons het leven een stuk makkelijker.” Lees meer...

captalent
captalent

23-04-2020

Gemeente Capelle aan den IJssel:
Duurzame inzetbaarheid op het hoogste niveau


Een toekomstbestendige organisatie is wendbaar en zet de kwaliteiten en talenten van haar bevlogen medewerkers optimaal in. Juist nu, tijdens de coronacrisis, zien we hoe belangrijk het is om als organisatie sterk in verbinding te staan met elkaar en de omgeving. Lees hier meer.

06-02-2020


Gemeente Moerdijk:
Kick-off lancering Moerdijk Academie


Debby Sulkers - P&O adviseur en projectleider Moerdijk Academie:
‘Gemeente Moerdijk heeft twee jaar geleden een organisatieontwikkeling ingezet. Er verandert veel om ons heen waar we iets mee moeten en willen. Moerdijk is ook een gemeente die graag voorop loopt en erg ambitieus is. Dit betekent dat er veel van onze medewerkers wordt gevraagd. Om deze ontwikkeling door te maken vinden wij het erg belangrijk dat wij onze medewerkers faciliteren. Zo is ook onze Moerdijk Academie ontstaan.'
Lees meer...

Alternative Text
Alternative Text

06-02-2020

Nieuw: AFAS Connector koppeling


Voor organisaties die AFAS gebruiken voor de personeelsadministratie, zijn er vanaf vandaag standaard connectoren aanwezig om mutaties van medewerkers automatisch te kunnen verwerken in mijnLMS. Onbekend met AFAS Connectoren? Lees hier meer.

02-02-2020

Succesvolle Go Live bij Strukton Civiel


Na een korte en soepele implementatie is voor Strukton de Strukton Campus gerealiseerd. De Campus, in beheer bij Strukton Civiel, is gebaseerd op mijnLMS en is voor alle medewerkers dé centrale plek voor leren en ontwikkelen.

Alternative Text
Alternative Text

19-08-2019

Bouwen aan infrastructuur


We zijn supertrots dat één van Nederlands toonaangevende ontwikkelaars en bouwers van infrastructuur heeft gekozen voor mijnLMS. Binnenkort meer informatie over deze business case!

01-02-2019

Twee organisaties kiezen voor mijnLMS


Over-Gemeenten en Bouwfonds Property Development uit Amsterdam kiezen voor mijnLMS van Online Academie.

Alternative Text
Alternative Text

19-08-2019

Advertentie Augustus 2019


Slimme goedkeuringsflows.

10-02-2019

CMP heet voortaan mijnLMS!


Met trots introduceren wij een nieuwe naam voor ons Learning Management Systeem: mijnLMS. Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw logo en een nieuwe website! Met een nieuwe naam willen we kenbaar maken dat het LMS een nieuwe fase ingaat dankzij het groeiend aantal klanten. De naam mijnLMS benadrukt het adaptieve vermogen van ons en het LMS om zich aan te passen aan de processen van de organisatie.

Alternative Text
Alternative Text

01-02-2019

Nieuw: integratie met GoodHabitz


GoodHabitz biedt online training voor meer dan 500 bedrijven. Met mijnLMS is het nu mogelijk om online trainingen van GoodHabitz volledig te integreren in de opleidingscatalogus en trainingen op te nemen in een leerpad voor een functie, rol of individu, al dan niet blended met andere vormen van training.

01-01-2019

Stimuleren van eigen regie over loopbaan en ontwikkeling


Leren en ontwikkelen is bij de gemeente Waalwijk niet meer weg te denken. Dat was een aantal jaren geleden anders. Bezuinigingen, en als gevolg daarvan krimp van het personeelsbestand, zorgden ervoor dat opleidingen vaak alleen werden gedaan als er een noodzaak tot het opdoen van kennis was. Meer..

Alternative Text
Alternative Text

01-01-2019

Gemeente Edam-Volendam kiest voor het LMS van Online Academie


Gemeente Edam-Volendam heeft onlangs gekozen voor het LMS van Online Academie. Inmiddels is de korte implementatie achter de rug en wordt het systeem enthousiast gebruikt door medewerkers van de gemeente. Wies van Dijk, Strategisch Organisatie-adviseur van de gemeente: “Wij willen een gemeente zijn die innovatief, ontwikkelings- en toekomstgericht is en dat onze medewerkers goed opgeleid en zelfbewust zijn. De Edam-Volendam Academie is een prachtig instrument om ons opleidingsaanbod kenbaar te maken aan de medewerkers zodat zij zelf hun eigen ontwikkelingsplan kunnen samenstellen”.

01-01-2019

Gemeente Stichtsevecht


Op basis van een zorgvuldige aanbesteding kiest de gemeente Stichtsevecht voor CMP, het LMS van Online Academie. 
Wim Schuurmans van Online Academie: “Wij zijn bijzonder trots dat Stichtsevecht meteen enthousiast was toen ze ons LMS in werking zagen tijdens de eerste kennismaking. Uiteindelijk zijn we ook in de aanbesteding overtuigend genoeg geweest dat ze voor ons kozen. Wij kijken heel erg uit naar de samenwerking!”.
Marleen Verbruggen, HR-Adviseur van Stichtsevecht: “Wat een overzicht en wat een helderheid geeft Online Academie ons! Iedereen weet nu precies wanneer welke training gegeven wordt en je kunt gelijk inschrijven. Plannen en evalueren is daardoor ineens heel makkelijk geworden. We zouden het iedereen aanraden!”.

Alternative Text
Alternative Text

01-01-2019

West-Friesland Academie neemt
LMS in gebruik


De West-Friesland Academie, een initiatief van de Gemeente Hoorn heeft succesvol het CMP, het LMS van Online Academie in gebruik genomen. CMP is een cloud-based platform om zowel kleinschalige als complexe cursusadministraties te voeren. De oplossing is bedoeld voor HR(D)-afdelingen verantwoordelijk voor de organisatie, publicatie en administratie van interne en externe opleidingen voor hun medewerkers. Meer..

01-01-2019

CSU vergroot hospitalitykennis met e-learning


Schoonmaakorganisatie CSU biedt medewerkers de mogelijkheid om thuis en in eigen tempo via e-learning de module Hospitality te volgen. Aan de hand van video’s krijgen de cursisten casuïstiek te zien die de echte praktijk zeer dicht benadert. Op de werkvloer ervaren, voelen en beseffen ze dat datgene wat ze geleerd hebben, daadwerkelijk succesvol kan zijn in hun werk. Meer..

Alternative Text