Alternative Text

19-08-2019

Trots op wederom een nieuwe klant!


We zijn supertrots dat één van Nederlands toonaangevende ontwikkelaars en bouwers van infrastructuur heeft gekozen voor mijnLMS. Binnenkort meer informatie over deze business case!

01-02-2019

Twee organisaties kiezen voor mijnLMS


Over-Gemeenten en Bouwfonds Property Development uit Amsterdam kiezen voor mijnLMS van Online Academie.

Alternative Text
Alternative Text

19-08-2019

Advertentie Augustus 2019


Slimme goedkeuringsflows.

10-02-2019

CMP heet voortaan mijnLMS!


Met trots introduceren wij een nieuwe naam voor ons Learning Management Systeem: mijnLMS. Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk een nieuw logo en een nieuwe website! Met een nieuwe naam willen we kenbaar maken dat het LMS een nieuwe fase ingaat dankzij het groeiend aantal klanten. De naam mijnLMS benadrukt het adaptieve vermogen van ons en het LMS om zich aan te passen aan de processen van de organisatie.

Alternative Text
Alternative Text

01-02-2019

Nieuw: integratie met GoodHabitz


GoodHabitz biedt online training voor meer dan 500 bedrijven. Met mijnLMS is het nu mogelijk om online trainingen van GoodHabitz volledig te integreren in de opleidingscatalogus en trainingen op te nemen in een leerpad voor een functie, rol of individu, al dan niet blended met andere vormen van training.

01-01-2019

Stimuleren van eigen regie over loopbaan en ontwikkeling


Leren en ontwikkelen is bij de gemeente Waalwijk niet meer weg te denken. Dat was een aantal jaren geleden anders. Bezuinigingen, en als gevolg daarvan krimp van het personeelsbestand, zorgden ervoor dat opleidingen vaak alleen werden gedaan als er een noodzaak tot het opdoen van kennis was. Meer..

Alternative Text
Alternative Text

01-01-2019

Gemeente Edam-Volendam kiest voor het LMS van Online Academie


Gemeente Edam-Volendam heeft onlangs gekozen voor het LMS van Online Academie. Inmiddels is de korte implementatie achter de rug en wordt het systeem enthousiast gebruikt door medewerkers van de gemeente. Wies van Dijk, Strategisch Organisatie-adviseur van de gemeente: “Wij willen een gemeente zijn die innovatief, ontwikkelings- en toekomstgericht is en dat onze medewerkers goed opgeleid en zelfbewust zijn. De Edam-Volendam Academie is een prachtig instrument om ons opleidingsaanbod kenbaar te maken aan de medewerkers zodat zij zelf hun eigen ontwikkelingsplan kunnen samenstellen”.

01-01-2019

Gemeente Stichtsevecht


Op basis van een zorgvuldige aanbesteding kiest de gemeente Stichtsevecht voor CMP, het LMS van Online Academie. 
Wim Schuurmans van Online Academie: “Wij zijn bijzonder trots dat Stichtsevecht meteen enthousiast was toen ze ons LMS in werking zagen tijdens de eerste kennismaking. Uiteindelijk zijn we ook in de aanbesteding overtuigend genoeg geweest dat ze voor ons kozen. Wij kijken heel erg uit naar de samenwerking!”.
Marleen Verbruggen, HR-Adviseur van Stichtsevecht: “Wat een overzicht en wat een helderheid geeft Online Academie ons! Iedereen weet nu precies wanneer welke training gegeven wordt en je kunt gelijk inschrijven. Plannen en evalueren is daardoor ineens heel makkelijk geworden. We zouden het iedereen aanraden!”.

Alternative Text
Alternative Text

01-01-2019

West-Friesland Academie neemt
LMS in gebruik


De West-Friesland Academie, een initiatief van de Gemeente Hoorn heeft succesvol het CMP, het LMS van Online Academie in gebruik genomen. CMP is een cloud-based platform om zowel kleinschalige als complexe cursusadministraties te voeren. De oplossing is bedoeld voor HR(D)-afdelingen verantwoordelijk voor de organisatie, publicatie en administratie van interne en externe opleidingen voor hun medewerkers. Meer..

01-01-2019

CSU vergroot hospitalitykennis met e-learning


Schoonmaakorganisatie CSU biedt medewerkers de mogelijkheid om thuis en in eigen tempo via e-learning de module Hospitality te volgen. Aan de hand van video’s krijgen de cursisten casuïstiek te zien die de echte praktijk zeer dicht benadert. Op de werkvloer ervaren, voelen en beseffen ze dat datgene wat ze geleerd hebben, daadwerkelijk succesvol kan zijn in hun werk. Meer..

Alternative Text