Safe Passage Programma


Iedere organisatie heeft er mee te maken of krijgt er mee te maken: software-applicaties die niet mee groeien met de snel veranderende omgevingsfactoren en interne bedrijfsprocessen. Wij spreken dagelijks organisaties die met een verouderd Learning Management System (LMS) werken en niet goed weten hoe veranderingen in het proces te vertalen naar het huidige LMS. Een overgang naar een nieuw LMS is niet zelden een moeizaam proces en een complexe transitie én u bent nog gebonden aan een lopend licentiecontract met uw huidige leverancier. Hiervoor hebben wij het Safe Passage Programma gemaakt om u te helpen bij deze transitie en bovenal te ontzorgen.

Het Safe Passage Programma van Online Academie helpt u de drempel te nemen door met een gestructureerde en risicobeperkende aanpak uw huidige LMS te migreren naar mijnLMS, het Learning Management Systeem van Online Academie.

Whitepaper
U kunt vrijblijvend een whitepaper aanvragen waarin wij de meest voorkomende redenen beschrijven waarom organisaties overwegen een ander LMS te selecteren. Daarnaast beschrijven wij alle stappen en voordelen van ons unieke Safe Passage Programma. Na het lezen van de whitepaper nodigen wij u graag uit een vrijblijvende afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.