Studieovereenkomsten

Een digitaal getekende studieovereenkomst of terugbetalingsregeling zonder tussenkomst van HRM? Waar geen tekstverwerker aan te pas komt? Dat kan met mijnLMS.

lees meer
Alternative Text

Studieovereenkomst

Medewerkers die een loopbaangerichte training volgen moeten veelal een studieovereenkomst tekenen met een terugbetalingsregeling. Voor veel administraties is dit een tijdrovend complex; goedkeuring gaat vaak via meerdere schijven in de organisatie en de condities zijn soms complex.

Anders dan andere LMS-oplossingen waar je je moet voegen naar de denkwijze van de ontwikkelaar richten wij het gehele proces van aanvraag of inschrijving tot de daadwerkelijke getekende en gepersonaliseerde PDF met de regeling in. Op ieder moment heeft een leidinggevende, HRM of de medewerker inzicht in de status van het aanvraagproces en ontvangt hij alle benodigde stukken elektronisch in zijn Persoonlijk Dashboard.

Slimme formulier editor

In mijnLMS maak en beheer je zelf de aanvraagformulieren met behulp van een formulier editor. Zo digitaliseer je eenvoudig een bestaand studieaanvraagformulier.