Voordelen

Geen gewaagde uitspraken die we niet waar kunnen maken.
Gewoon de voordelen op een rij.

Lees meer
Alternative Text

Integraal platform

mijnLMS is een strategisch gepositioneerd centraal platform voor leren en ontwikkelen. Of jouw organisatie een centraal of decentraal opleidingsbeleid kent of een hybride vorm; mijnLMS is geschikt voor alle vormen en biedt daardoor voordelen voor alle stakeholders in het leer- en ontwikkelproces.

Eén van de belangrijkste voordelen van mijnLMS is dat wij zorgen voor een naadloze aanpassing op jouw organisatiespecifieke processen. En niet andersom!

Meertalig
mijnLMS is meertalig. Op dit moment ondersteunen we voor alle gebruikersfuncties (front-end) Nederlands, Duits enEngels.

Voor de organisatie

Strategisch positioneren van het thema Leren en Ontwikkelen binnen de organisatie met behulp van een professioneel, gepersonaliseerd platform en instrument. Ondersteun zowel een centraal- als decentraal opleidingsbeleid.

Voor HRD

Vermindering van administratieve lasten rondom de opleidingsadministratie door slimme workflows. Regie bij de medewerker en toch controle en inzicht door uitgebreide en intuïtieve beheerfuncties.

Voor medewerkers

Eenvoudig zoeken en boeken van opleidingen of het aanvragen van studiefaciliteiten. Een Persoonlijk Dashboard met real-time inzicht in volledige opleidingsplanning- en historie. Centrale plek voor kennisdeling en ontwikkeling.

Voor docenten

Rijke verzameling aan (interactieve) hulpmiddelen die trainingen helpen voor te bereiden, maximaal rendement te behalen en te evalueren.

Modulaire opzet

mijnLMS bestaat uit modules en functies. Als beheerder kun je eenvoudig functies aan- en uitzetten. Hierdoor is mijnLMS geschikt voor zowel een 'Big Bang-introductie' als juist een gefaseerde introductie. Onze specialisten vertellen je graag over de mogelijkheden.