Wat is mijnLMS?

mijnLMS is hét integrale leerportaal voor uw organisatie om uw opleidingsprocessen te beheren en te automatiseren én biedt centrale toegang tot alle eigen leermiddelen en die van derden.

lees meer
Alternative Text

klassikaal

Klassikale trainingen. Van visie naar executie


In mijnLMS kun je het volledige opleidingsaanbod van de organisatie publiceren. Zowel trainingen die in eigen beheer zijn ontwikkeld als in-company trainingen. Alle opleidingen worden in een visueel aantrekkelijke catalogus geplaatst met eigen categorieën en zoekfilters.

Naast eigen trainingen bied je medewerkers optioneel een catalogus van meer dan 13.000 opleidingen van 135 gerenommeerde opleiders. In mijnLMS richten wij het aanvraag- en goedkeuringsproces in volgens de processen van jouw organisatie. Meer..

Alternative Text
Alternative Text

online

Online trainingen


In de catalogus publiceer je eenvoudig online trainingen die je zelf maakt. Publiceer je ze in SCORM-formaat, dan meet het LMS de voortgang, of je slaagt of zakt voor een toets met een score en stuurt bij slagen automatisch een certificaat naar de deelnemer.

Online trainingen van derden kunnen met LTI of Remote-SCORM worden gepubliceerd terwijl de cursussen zelf bij een derde partij staan. Meer..

integratie

LTI of SCORM?


Heeft jouw organisatie een abonnement op online cursussen van GoodHabitz, SEP of SkillsTown? Dan publiceer je met een druk op de knop een selectie van online cursussen van een van deze aanbieders in de catalogus of ga je met een Single Sign On naar hun cursusportaal. Heb je andere aanbieders? Dan ondersteunen we met (remote) SCORM en LTI vrijwel iedere integratie met een content provider. Meer..

Alternative Text
Alternative Text

micro-learning

QuickLearning


Geen (online) cursus Excel volgen omdat je weinig tijd hebt en alleen wilt weten hoe een bepaalde formule toegepast moet worden? Dan is de QuickLearning catalogus dé plek om snel informatie te vinden, kennis op te doen en toe te passen. Met QR-codes op een label kun je apparaten of locaties toelichten met een directe toegang tot een QuickLearning.

In QuickLearnings kun je video's (Youtube, Vimeo, embedded), Podcasts en documenten publiceren (Word, PowerPoint, PDF). Een QuickLearning neem je eenvoudig op in een Leerpad en is daarmee uitstekend geschikt voor het samenstellen van een on-boarding programma voor nieuwe medewerkers.

Laat collega's via de reactiefunctie aanvullende kennis plaatsen of voeg als beheerder informele MC-toetsen toe aan een QuickLearning. Meer..

kennisdeling

Kennisartikelen & interactieve discussies


Laat medewerkers kennis delen door ze (kennis) artikelen te laten plaatsen in de geïntegreerde kennisbankmodule. In dezelfde module laat je medewerkers interactief discussie-onderwerpen plaatsen en onderling kennis uitwisselen. Abonneer je op discussieonderwerpen en ontvang nieuwe reacties automatisch per e-mail. Meer..

Alternative Text
Alternative Text

LEERSTIJLEN

Leerstijlen, teamrollen


Identificeer met de leerstijlentest van Kolb jouw leerstijlen. Ben je een Denker? Of meer een doener? Beschouwend of duik je het liefst meteen in de praktijk?

Inzicht in talenten van jezelf en je collega’s, en het optimaal inzetten ervan, is essentieel voor een succesvolle samenwerking! De Teamrollen van Belbin beschrijven het gedrag dat we kunnen herkennen wanneer wij samenwerken met anderen. En de daaraan gekoppelde talenten en onlosmakelijk verbonden valkuilen. Elke teamrol is eigenlijk een strategie in het omgaan met het werk en met collega’s. Anders gezegd: een favoriete samenwerkingsstijl die te zien is door met anderen samen te werken. Voor teams vormen de teamrollen hét instrument om de verschillende stijlen van samenwerken succesvol te combineren.